Campanie de sterilizări gratuite marca Animal Life, în Șura Mare

Asociația Animal Life Sibiu demarează o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, de această dată în comuna Șura Mare. Campania se va derula în perioada 3 – 5 noiembrie 2023.

Foto: Animal Life Sibiu
Noua campanie de castrări gratuite se va desfășura în perioada 3 – 5 noiembrie 2023, în comuna Comuna Sura Mare, Sala de Sport a Scolii Generale.
Campania se adresează locuitorilor din județul Sibiu ce dețin animale de rasă comună.

”Această campanie este sponsorizata prin proiectul „Campanie de sterilizări gratuite câini și pisici” care este finantat prin fonduri stranse de alergatori si sustinatori prin intermediul Maratonului International Sibiu 2023, un program al Fundația Comunitară Sibiu.

Operațiile de castrare vor fi efectuate de catre medicii de la RAR ROMANIA, iar intreaga campanie este organizată de către Animal Life Sibiu”, transmit reprezentanții Animal Life Sibiu.
Asadar, pentru PROGRAMARI va rugam completati formularul: https://animallife.ro/castrari-gratuite sau sunati la 0723 919 994 (de Luni pana Vineri intre orele 10.00 – 19.00)
Pentru sterilizare, animalele trebuie să aibă vârsta minimă de 6 luni, maximă –  8 ani și să nu fie bolnave sau supraponderale.
De asemenea, este interzis să hrăniti animalele programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație și nu trebuie să le dați apă în dimineața dinaintea operației!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*