Campanie de informare a polițiștilor asupra centurii de siguranță

În această săptămână, la nivel european se desfășoară campania ROADPOL SEATBELT, prin care toate polițiile rutiere europene verifică respectarea normelor referitoare la elementele de siguranță.

Foto: Facebook IPJ Sibiu

„În județul Sibiu, alături de activitățile de impunere a legii pentru folosirea centurilor și dispozitivelor de siguranță omologate, cu sprijinul Fundației Siguranța Auto Copii, organizăm o caravană de informare rutieră care o să parcurgă toate orașele județului pentru ai ajuta pe ocupanții autovehiculelor să conștientizeze riscurile la care se expun atunci când nu poartă centura de siguranță.

Pentru împlinirea acestui deziderat ne vom folosi de imagini video ce transpun modul în care consecințele unui accident se agravează atunci când elementele de siguranță sunt ignorate.

Iar pentru că în natura umană învătăm cel mai usor din experientă, le oferim celor din trafic șansa de a resimți importanța centurii de siguranță în situația unui impact produs la o viteză foarte mică, respectiv doar de 15km/h.

Foto: Facebook IPJ Sibiu

Vă rugăm să nu uitați că centura de siguranță salvează vieți!

La activități iau parte polițiștii rutieri alături de polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*