Campania „Galațiul dăruiește de Centenar”: în drum spre Alba Iulia, o caravană cu donații se oprește și la Sibiu

O caravană filantropică, pornită din Galați cu destinația Alba Iulia, se oprește în data de 30 noiembrie și în județul nostru, pentru a lăsa mai multe pachete cu donații la Centrul de Plasament Orlat.

Caravana „Galațiul dăruiește de Centenar” este inițiată de comunitatea RO100 RO100 Curățăm Galațiul cu sprijinul RO100 Sibiu, în urma unei campanii de colectare de bunuri organizată in Galați care a depășit orice așteptări: peste o mie de oameni au donat aproximativ 10 tone de haine, jucării și alimente, în doar două zile!
200 de saci de donații au fost incărcați în camionul care se indreaptă acum spre Alba Iulia. În cei aproape 600 de kilometri ai traseului, caravana filantropică se va opri în 11 centre sociale din județele Brăila, Vrancea, Covasna, Brașov, Sibiu și Alba Iulia, unde este așteptată de reprezentanții locali ai Platformei Romania100.

Prin caravana „Galațiul dăruiește de Centenar”, comunitățile RO100 și-au propus să sărbătorească ziua Marii Uniri. Drumul către Alba Iulia, de acum 100 de ani, este refăcut azi, ducând mesajul generozității și al implicării în comunitate. Caravana îi va lega simbolic pe toți gălățenii cu suflet mare de sutele de români aflați în nevoie, la care vor ajunge donațiile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*