CALIFICARE la Turneul Final! CSU Andu Sibiu U16, între primele 8 din țară!

Echipa U16 a CSU Andu Sibiu a reușit calificarea la Turneul Final al Campionatului Național de baschet masculin, numărându-se astfel printre cele mai bune 8 echipe din țară la categoria de vârstă Under 16. Performanța a fost obținută chiar în Sala Transilvania, în acest weekend, grație celor 3 victorii din 3, ultima împotriva U-BT Cluj Napoca, 69-60, într-o partidă disputată chiar azi.

foto: facebook/CSU Andu Sibiu

„Turneu semifinal solid făcut de generația 2008 în Sala Transilvania, echipa pregătită de Nikola Pavlovic confirmând-și statutul de favorită cu trei victorii din tot atâtea partide. Primul meci contra celor de la Primo Mega Ball a consemnat o victorie facilă, în care toți jucătorii noștri aflați pe foaie au punctat pe tabelă. Stomart Iași ne-a pus ceva mai multe probleme sâmbătă, dar fără ca învingătoarea să fie în discuție. Meciul de azi cu U-BT Cluj Napoca a fost cu adevărat derbiul grupei, clujenii ținându-se timp de mai bine de trei sferturi aproape, dar în cel de-al patrulea echipa noastră a găsit mai ușor calea spre coș, în apărare au reușit să-l blocheze pe Cepoi, cel mai eficient jucător al oaspeților, astfel că emoțiile nu au mai apărut pe finalul partidei. Reușim așadar o calificare absolut meritată in primele 8 echipe din țară, într-o grupă interesantă la Turneul Final alături de Leii București, CSM Târgu Mureș și Laguna București.“, a transmis CSU Andu Sibiu.

Iată rezultatele înregistrate și principalii realizatori din tabăra noastră:

👉 89-46 vs Primo Mega Ball Pitești – Popa 18p 7r 5a, Băcilă 15p 6r, Otgon 11p 6r, Schipor 11p, Sledinschi 10p;

👉 84-70 vs Stomart Iași – Băcilă 14p 15r, Sledinschi 14p 5r 4a, Popa 14p 4r 3a, Otgon 13p 9r 2a, Bilous 12p 6r 2a, Schipor 11p;

👉 69-60 vs U-BT Cluj Napoca – Otgon 21p 4r 4a, Băcilă 12p 6r, Popa 12p 3a.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*