Cale de acces transformată în garaj?

Situație bizară pe DN1, la Șelimbăr, unde subtraversarea din zona intrării spre atelierul Ion Art Glass a fost îngrădită și a devenit loc de parcare, după cum se vede din imaginile trimise pe adresa redacției de un cititor.

Cu toate că vorbim de un drum public, aflat în administrarea Direcției Regionale Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, pe care conducătorii auto îl folosesc destul de frecvent, situația nu pare o prioritate pentru autorități. Cei de la DRDP susțin că „este o problemă locală”, care trebuie rezolvată de Primăria comunei Șelimbăr.

„Este o problemă care ține de Primărie și Poliția Locală. Colegii mei vor anunța administrația locală cu privire la această situație. De principiu, podețul a fost construit pentru acces pietonal și pentru animale. Se pare că și acele balize au fost montate tot de către Primărie. Podul este al nostru, dar în ceea ce privește accesul pe sub el, este o problemă locală, având în vedere că acolo este un drum local”, ne-a declarat Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*