„Călăreții“ merg la Iași. Pe mâna lui Niculescu!

CSC 1599 Șelimbăr revine în liga secundă, sâmbătă 25 februarie, de la ora 11, pe stadionul „Emil Alexandrescu“ din Iași. Sosit spre finalul anului trecut, Claudiu Niculescu întâlnește așadar fosta sa echipă, pe care a antrenat-o în primele 9 etape din acest sezon. Având în vedere experiența la ambele grupări, antrenorul „călăreților“ ar putea avea o contribuție decisivă la rezultatul final.

foto: facebook/CSC Selimbar

Gruparea din Șelimbăr și-a făcut „echipă nouă“ în această pauză competițională, sosirea fostului internațional aducând și schimbarea strategiei clubului „atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv“, după cum a precizat într-un interviu Remus Șerban, președintele secției de fotbal.

Elevii lui Claudiu Niculescu au încheiat perioada de pregătire de iarnă cu o remiză, 0-0 cu vecina de clasament CSM Slatina, sâmbătă 18 februarie, în deplasare. „A fost un test util împotriva unei echipe bune din Liga a II-a. Ne-a fost puțin greu pentru că am făcut trecerea de la terenul sintetic la cel de iarbă, iar acest lucru s-a simțit în timpul jocului. A fost un antrenament foarte bun, o ultimă repretiție înaintea primului meci oficial din 2023. Mă bucur că am încheiat acest meci fără nicio accidentare, că toți jucătorii au ieșit sănătoși de pe teren, mergem acasă să ne refacem pentru a începe săptămâna cu energie, entuziasm și multă, multă încredere“, declara Claudiu Niculescu la finalul partidei de săptămân trecută.

CSC 1599 Șelimbăr reușise până la egalul de la Slatina 4 victorii din tot atâtea amicale: 5-2 cu Unirea Alba Iulia, 2-0 cu SCM Râmnicu Vâlcea, 2-1 cu Metalurgistul Cugir și 4-0 cu CSC Dumbrăvița.

Momentul adevărului

Sâmbătă, la Iași, va fi un prim moment al adevărului, un prim test care să măsoare rezultatele „revoluției“ din această iarnă, cu 12 jucători plecați și 9 sosiți. Va fi un examen greu, în condițiile în care CSM Politehnica Iași e prima favorită la promovare în acest an, alături de Oțelul Galați, ambele cu 31 de puncte. Liga e condusă de Steaua, cu 33 de puncte, însă aceasta nu are drept de promovare.

Poli a avut parte de un cantonament „de lux“ în Antalya, cu 4 jocuri de verificare importante (3-1 cu sârbii de la Jedinstvo Ub, 1-1 cu Nordsjælland din prima ligă daneză, 0-2 cu Dinamo Kiev și 2-0 cu FC 08 Homburg Saar, locul 4 în Liga Regională Sud-Vest, al patrulea eșalon din Germania).

Pornește cu prima șansă în partida de sâmbătă. Poli n-a mai pierdut acasă din 7 august 2021, 0-1 cu Concordia, iar în acest sezon a înregistrat doar victorii în Copou, cu o singură excepție, 0-0 cu FC Csikszereda.

CSC 1599 Șelimbăr ocupă în acest moment locul 12, cu 21 de puncte, după 16 partide.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 2 ori până acum, de fiecare dată scorul fiind egal 0-0.

Întâlnire cu suporterii

După partida de la Iași, duminică 26 februarie, clubul din Șelimbăr organizează o întâlnire cu suporterii la Shopping City Sibiu. „Te așteptăm duminică 26 februarie, între orele 16.00 – 18.00, în zona Info Point, pentru a-i întâlni pe jucătorii echipei CSC 1599 Selimbăr. Vă promitem o experiență memorabilă, în prezența echipei de fotbal, cu DJ dedicat și muzică bună care să adauge un plus de distracție, sesiune de autografe și fotografii la panou. Iar primii 50 de fani vor primi câte o minge de fotbal din magazinul partener Decathlon Sibiu.“, a transmis CSC 1599 Șelimbăr

CLASAMENT

sursa: fotbal-flash.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*