„Călăreții“ întâlnesc Ceahlăul. La Piatra Neamț e sărbătoare

În Liga a 2-a, CSC 1599 Șelimbăr va întâlni nou promovata Ceahlăul Piatra Neamț, în deplasare, într-o partidă programată mâine, de la ora 18, în deschiderea rundei a 10-a.

foto: facebook/CSC Șelimbăr

După 8 meciuri fără înfrângere în L2, „călăreții“ au cedat în etapa trecută chiar pe teren propriu, în inferioritate numerică încă din minutul 18, 0-1 cu Unirea Slobozia, și au coborât din fotoliul de lideri. Unirea a preluat șefia, într-un campionat ciudat, cu nu mai puțin de 8 echipe fără drept de promovare, unele fiind finanțate din bani publici, iar altele fără a respecta normele impuse privind infrastructura minimă pentru SuperLigă. Astfel, pe lângă CS Comunal Șelimbăr, în acest sezon joacă „fără obiectiv“ CSM Reșița, CSM Alexandria, Corvinul Hunedoara, CSA Steaua, CS Tunari, CSM Slatina și CSC Dumbrăvița.

sursa: FRF

Deși pe 7 în acest moment, Ceahlăul are în față 3 echipe fără drept de promovare, astfel că e în cărți pentru revenirea în prima ligă. Ca urmare, va căuta toate punctele, situație pe placul „călăreților“, care au demonstrat până acum că știu foarte bine să profite pe contraatac. Medieșeanul Cristi Pustai, antrenorul moldovenilor, a radiografiat jocul „călăreților“ și se așteaptă la un meci dificil. „Ne așteaptă un meci foarte-foarte dificil. Știm asta, ne-am pregătit foarte bine. Este o echipă care a primit patru goluri până acum, deci a doua cea mai bună apărare. Doar cei de la Slobozia, care au trei goluri primite, sunt mai buni decât ei la acest capitol. O echipă care se apără foarte bine, care joacă mult mai bine în deplasare, deci ne așteaptă un meci greu“, a declarat Cristi Pustai.

CSC Șelimbăr dă peste Ceahlăul chiar în ziua în care, la Piatra Neamț, e sărbătoare mare. Orașul de la poalele Pietricicăi serbează 104 ani de la înființarea primei asociații sportive. Cu acest prilej, conducerea CSM Ceahlăul a luat decizia de a reduce costul biletelor la 10 lei, în speranța unui stadion plin mâine seară. „Îmi doresc să sărbătorim împreună înființarea primului club sportiv din Neamț și din zona Moldovei, conform statisticilor. Îmi doresc să fim mulți suporteri pe stadion, poate chiar în număr atât de mare ca la finala de promovare cu Foresta Suceava“, a transmis Ioan Mărăzianu, finanțator al CSM Ceahlăul.

Meciul va fi transmis live pe Digi Sport și Prima Sport.

Programul etapei a 10-a

vineri, 20 octombrie 2023, ora 18:00

Ceahlăul Piatra Neamţ – CSC Şelimbăr

sâmbătă, 21 octombrie 2023, ora 11:00

CSC Dumbrăviţa – CSM Alexandria

FK Miercurea Ciuc – Unirea Dej

Progresul Spartac – Metaloglobus Bucureşti

CSM Reșița – CS Tunari

sâmbătă, 21 octombrie 2023, ora 11:30

Unirea Slobozia – Steaua

duminică, 22 octombrie 2023, ora 11:00

Corvinul Hunedoara – Chindia Târgovişte

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni

luni, 23 octombrie 2023, ora 16:00

Concordia Chiajna – Gloria Buzău

marți, 24 octombrie 2023, ora 17:00

Campionii FC Argeş – CSM Slatina

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*