Cadru didactic de la Academia Forțelor Terestre premiat la „Gala Excelenței Feminine”

Palatul Regal din București a găzduit Gala Excelenței Feminine, ediția a II-a, eveniment organizat sub titlul „The smart, the bold, the beautiful”.

Foto: Facebook Academia Forțelor Terestre Sibiu

În cadrul galei, una dintre profesoarele Academiei Forțelor Terestre din Sibiu a fost distinsă cu „Premiul de Excelență pentru Comunicare în Spațiul Cibernetic și Comunicații Militare”.

„Punctul culminant al serii l-a reprezentat premierea a peste 30 de povești motivaționale a unor femei de succes, care s-au distins prin reușite remarcabile, excelență în profesie și contribuții semnificative în viața socială. Realizările colegei noastre, mr.conf.univ.dr. Annamaria Sârbu, i-au adus „Premiul de Excelență pentru Comunicare în Spațiul Cibernetic și Comunicații Militare”, distincție înmânată de domnul gl.mr. Remus Bondor, Locțiitorul pentru operații și instrucție al șefului Statului Major al Apărării.

Foto: Facebook Academia Forțelor Terestre Sibiu

„M-am simțit deosebit de onorată să particip la Gala Excelenţei Feminine, într-un cadru elegant, unde au fost celebrate performanța și excelența feminină din România, fiind acordate distincții unor personalități feminine din domeniile justiție, artă și cultură, diplomație, sănătate și social, economie, educație și cercetare, sport și securitate națională. Am ascultat cu interes poveștile cu adevărat inspiraționale și m-am bucurat să descopăr forța, inteligența și pasiunea prin care aceste femei remarcabile își aduc zilnic contribuția la transformarea României într-o națiune modernă și educată, mai pregătită pentru provocările secolului XXI”, ne-a transmis colega noastră.

Foto: Facebook Academia Forțelor Terestre Sibiu

Ediția din acest an a Galei Excelenței Feminine a fost pusă sub semnul promovării nevoii de schimbare a percepției privind rolul femeii în societate, a necesității și avantajele sprijinirii egalității de gen și a implicării femeii în viața publică” au transmis reprezentanții Academiei Forțelor Terestre din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*