Cadavrul unui bebeluş, aruncat la o groapă de gunoi

Cadavrul unui bebeluș a fost găsit într-un sac menajer, la groapa de gunoi a oraşului Oraviţa, din judeţul Caraş-Severin. Corpul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

FOTO: Poliția Română / Facebook

Polițiștii au fost sesizați că la o haldă de gunoi din oraș a fost găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un sac menajer. Oamenii legii au găsit trupul bebelușui și l-au dus la morga spitalului pentru necropsie și stabilirea cauzelor decesului.

„Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept și dispunerii măsurilor legale, care se impun”, a informat Poliția Caraș-Severin.

„În continuarea cercetărilor efectuate în legătură cu cazul bebelușului găsit decedat, la o groapă de gunoi din orașul Oravița, a fost efectuată necropsia cadavrului, iar cauza decesului urmează a fi stabilită cu exactitate în urma rezultatelor analizelor de laborator și a examenului histopatologic”, au adăugat polițiștii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*