„Bursa locurilor de muncă” va avea loc vineri

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează vineri, 17 mai 2024 „Bursa locurilor de muncă” în Sibiu (la Cercul Militar, Bulevardul Victoriei nr.5) şi  Mediaş (la Casa Schuller, Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 25), începând cu ora 9.00.

FOTO: arhivă

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Agenţii economici care vor participa la „Bursa locurilor de muncă” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor aflate  în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

Până la această dată 11 angajatori au confirmat  participarea la bursă, ( 7 la Sibiu şi 4 la Mediaş) punând la dispoziţie 202 locuri de muncă vacante (123 la Sibiu şi 79 la Mediaş).

Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare şi se adresează meseriilor/calificărilor următoare: muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor, şofer autobuz operatori de handling combustibil şi altele, oferta fiind completată de posturi pentru persoane cu studii superioare (auditor intern, manager proiect informatic, ooerator suport tehnic pentru servicii de comunicaţii, proiectant sisteme informatice,etc.).

Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*