Bucurie și speranță

Sărbătoarea Nașterii Domnului a adus în sufletele beneficiarilor proiectelor sociale și socio-educaționale derulate de Asociația Filantropică Olivia (AFO) Sibiu multă bucurie și speranță.

În perioada 6-23 decembrie, Moșul a avut multe surprize plăcute atât pentru copiii beneficiari ai acestor proiecte, cât și pentru beneficiarii vârstnici. Cadouri, alimente, colinde, serbări organizate pentru acești beneficiari s-au regăsit cu prisosință în desaga Moșului.

„Dorim să aducem și în preajma acestor sfinte sărbători multă lumină în sufletele beneficiarilor, speranța bucuriei și dragostea unora față de alții, a celor care au putut dărui și a celor care s-au bucurat să primească daruri!”, ne-a declarat Olivia Betina Pădurean, organizatorul campaniei umanitare din acest an.

Asociația Filantropică Olivia a fost înființată în anul 2012, iar de atunci și până în prezent, cinci proiecte au fost ințiate, derulate și sunt active și în prezent, cuprinzând 101 beneficiari. Categoriile sociale spre care asociația și-a orientat activitățile sunt copiii din familiile nevoiașe și vârstnicii singuri cu venituri foarte mici din municipiul și județul Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*