BREAKING NEWS! Soarta Crăciunului în mâinile Judecătoriei Ploiești!

O postare pe pagina de Facebook a judecătoriei Ploiești a ajuns virală pe Internet. Astfel, în postare suntem informați de un dosar (fictiv, desigur), înregistrat la Judecătoria Ploiești, prin care Moș Crăciun contestă decizia de carantinare.

„Moș Crăciun contestă decizia de carantinare! Ce vor decide magistrații ploieșteni? #funJudPlo

Extras din contestație:

„În fapt, în data de 24.12.2021 ora 2.00 A.M. am aterizat cu sania pe aeroportul Otopeni, venind din zona roșie. Menționez că am prezentat rezultatul negativ al unui test RT-PCR efectuat în data de 23.12.2021, dar s-a apreciat că sania pe care o conduceam nu este autovehicul.

Vă rog sa constatați că în cauză sunt incidente dispozițiile art. 5 alin. 9 indice 1 din Hotărârea nr. 43/02.07.2021 și art. 1 pct. 3 lit. h) din Hotărârea nr. 111/06.12.2021, încadrându-mă în categoria persoanelor exceptate de la măsura carantinei, în calitate de conducător de autovehicul cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone care asigură transportul de marfă.

Atașez, în dovedire, certificatul de înmatriculare și cartea de identitate ale saniei. Apreciez că aceasta se încadrează în noțiunea de autovehicul, în accepțiunea art. 6 pct. 6 din O.U.G. nr. 195/2002, fiind un vehicul echipat cu motor de propulsie, utilizat pentru transportul mărfurilor atât în aer, cât și pe drum.

Menționez că deplasarea s-a realizat în scop profesional, pentru aprovizionarea în vederea împărțirii de cadouri planificată în noaptea de 24 spre 25 decembrie.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*