Bogdan Trif: Să sprijinim producătorii români! (CP)

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu: Întotdeauna cumpăr de la producătorii agricoli români. Nicăieri în lume, pepenii nu sunt mai buni decât cei din Dăbuleni și nu există roșii, ardei gras și ceapă mai gustoase ca cele cultivate în România!.

„Împreună putem sprijini producătorii români în primul rând cumpărând legume și fructe românești, nu de import.

Am copilărit la țară și, împreună cu bunicii și părinții mei, am muncit pământul. Știu câtă muncă e și câte sacrificii faci până ajungi să culegi recolta. Știu și cât de mare este satisfacția. Țin minte că, în fiecare dimineață, dar mai ales seara, mergeam în grădină, scoteam ceapă, culegeam roșii, castraveți, câteodată și ardei gras, pe care bunica le curăța și le punea pe masă, alături de celelalte bucate. Simt și acum savoarea acelor mese bogate și sănătoase, la care ne strângeam toată familia.

Agricultorii noștri depun multă muncă, iar noi le datorăm respect și sprijin. PSD a susținut întotdeauna, prin proiecte, programe speciale și alocări de fonduri, agricultorii României și o va face întotdeauna.

Garantul de acum este nou-numitul în funcția de ministru al Agriculturii, Petre Daea, un profesionist până în măduva oaselor și, mai mult decât atât, un om care își iubește meseria și respectă țăranul român.

Imediat după ședința Consiliului Politic PSD, în care l-am votat pe domnul Daea pentru a fi propus noul ministru al Agriculturii, am fost cu colegii la o discuție, unde am stat de vorbă cu nea Petre Daea (cum ne place nouă, prietenilor săi mai tineri, să îl alintăm). Mi-a explicat că este treabă multă în Sibiu și că o să fie aproape de toți producătorii agricoli și zootehnici din județul nostru. De asemenea, mi-a promis că Sibiul este prioritar pentru el”.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*