Bogdan Trif (PSD): ”Mulțumim, Jina, Poiana, Tilișca, Săliște și Rășinari!” (CP)

Sunt născut și crescut în Săliștea Sibiului, în satul Vale, și mă bucur că mărginenii apreciază, în mare majoritate, Partidul Social Democrat. Avem cea mai bună echipă și doar împreună putem face ca Mărginimea să redevină Perla Ardealului, așa cum o numea marele nostru istoric Nicolae Iorga.

Le mulțumesc că au încredere în mine, un mărginean de-al lor, și în Partidul Social Democrat și cu siguranță nu îi vom dezamăgi pentru că avem cei mai buni oameni și cea mai bună echipă:

foto: PSD Sibiu

Jina – Beschiu Gheorghe Vasile – un primar cu experiență și extrem de multe realizări, susținut de echipa de consilieri și de marea majoritate a jinarilor. Sătul să fie tratat cu aroganță și să bată la porțile conducerii județene a PNL, pentru a găsi sprijin pentru reabilitarea drumului ce leagă Sibiul de Mărginime, dar și pentru alte proiecte, primarul Beschiu a decis să se alăture PSD Sibiu, împreună cu toată echipa.

Poiana Sibiului – Iovi Adrian – un primar care, prin realizările sale, a redat mândria poienarilor.

foto: PSD Sibiu

Tilișca – Schiau Dumitru. Candidatul PSD, împreună cu echipa de consilieri în care, la loc de frunte, este medicul Răceu Dumitru Ștefan, cu siguranță va câștiga și va dezvolta Tilișca și Rodul, care au stagnat prea mult timp, din cauza lipsei de viziune și de implicare a actualei administrații.

foto: PSD Sibiu

Săliște – Banciu Teodor Dumitru. Toți săliștenii cu care ne-am întâlnit spun că Banciu este ”zece clase peste ceilalți”, așa că singura minciună pe care o propagă adversarii politici este aceea că trebuie votat ”un băiat bun”, chiar dacă nu face mare lucru, în detrimentul unui om competent, dar exigent și care cere maximum de performanță de la aparatul din subordine. Săliștenii sunt oameni inteligenți și vor alege competența și dezvoltarea orașului.

foto: PSD Sibiu

Rășinari – Streza Nicolae Daniel. Un om dinamic, inteligent, care lucrează la o multinațională și a reușit în profesia sa, și care vrea să facă din comuna Rășinari un pol economic și turistic al județului. Se bucură de mare susținere în comunitate.

Partidul ”de dreapta” care a administrat județul și nu numai i-a uitat de mult timp pe mărgineni, i-a lăsat deoparte. Acum, când văd că pierd alegerile, i-a apucat dintr-odată hărnicia. După ce cinci ani nu au făcut mai nimic, trimit utilaje în toate localitățile, pentru a arăta că se apucă de lucru, aduc oameni de la București, pe care-i plimbă prin Mărginime și care nu fac decât să îngroașe șirul de promisiuni fără fond.

foto: PSD Sibiu

Din fericire pentru noi sau din păcate pentru ei, nu-i cunosc pe mărgineni. Mărginenii sunt oameni buni, muncitori, oameni de cuvânt, dar, atunci când îi minți și le întorci spatele, pierzi definitiv încrederea lor.

În 9 iunie, votați pe toate buletinele de vot echipa PSD, cu sigla celor trei trandafiri!

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063496369505

 

Codul mandatar: MFC21240002

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*