Bogdan Trif: ”Noul Spital Județean Sibiu nu s-a făcut, cel de la Bistrița-Năsăud s-a realizat” (CP)

Bistrița-Năsăud a reușit să acceseze fonduri europene în valoare de 100 de milioane de euro pentru spitalul județean, din care 50 de milioane pentru construcție, iar restul pentru dotări. Spitalul bistrițean are și un heliport funcțional, care salvează, zilnic, vieți datorită faptului că pacienții sunt aduși sau transferați rapid, astfel încât medicii să intervină în timp util.

Suntem convinși că și conducerea liberală a Consiliului Județean (CJ) Sibiu și-a dorit să realizeze spitalul și să obțină finanțare, dar, din cauza nepriceperii sale, a ratat toate axele de finanțare posibile care le erau la îndemână. Nu pot da vina pe altcineva pentru că au avut trei premieri în perioada în care au ratat finanțarea: Orban, Cîțu și Ciucă. Motivul este incompetența conducerii CJ Sibiu.

Ne mirăm cum de conducerea CJ sau alți membri importanți nu mai anunță, în campanie electorală, pentru a mai obține fraudulos niște voturi, că are finanțare asigurată pentru realizarea spitalului, deși aceasta lipsește cu desăvârșire.

Echipa PSD își asumă realizarea acestui spital în patru ani pentru că avem oameni profesioniști care au lucrat cu fonduri europene și au adus mulți bani europeni nerambursabili în țara noastră.

Votați echipa PSD pentru Consiliul Județean Sibiu!

 

Codul mandatar: MFC21240002

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*