Bogdan Trif: Cât de imoral a ajuns PNL Sibiu să susțină un turnător al Securității cum este Eugen Iordănescu?

„Cât de josnic puteți fi, domnule Eugen Iordănescu? Ați fost declarat colaborator al Securității comuniste, dovedit în instanță, adică un <turnător>” de rând care își pâra prietenii, colegii la cel mai odios aparat de represiune al sistemului comunist” – așa începe un comunicat primit azi în redacție din partea deputatului Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Bogdan Trif: „După ce ați făcut toate aceste lucruri, în loc să aveți decența să vă retrageți din funcțiile în care reprezentați județul Sibiu, ați ales să transmiteți o scriosare deschisă către consilierii județeni, prin care încercați să prostiți sibienii că dumneavoastră., în calitate de ”turnător” al Securității, ați fost de fapt o victimă inocentă și încercați să vă comparați cu cele câteva milioane de români care au fost membri ai Partidului Comunist, dar nu au făcut și poliție politică. Este josnic chiar și pentru dumneavoastră acest demers!

Ați încercat să vă folosiți de figura tatălui, deși tot dumneavoastră, în notele informative, v-ați pârât tatăl că a făcut și el ”turnătorie” politică la Securitate, lucru dovedit și arătat în instanță de reprezentantul CNSAS.

Domnule Iordănescu, au fost oameni întemnițați și torturați în închisorile comuniste și cu toate acestea au refuzat să devină informatori pentru Securitate. Și vă pot da foarte multe exemple de seniori liberali care au făcut lucrul acesta, unii plătind chiar cu viața.

Mai josnică decât comportamentul dumneavoastră, care nu surprinde pe nimeni, este atitudinea președintelui penelist al Consiliului Județean Sibiu și a consilierilor județeni PNL care reprezintă întreg Partidul Național Liberal la nivel de județ, care, deși știau că sunteți turnător dovedit v-au susținut și v-au votat pentru a reprezenta sibienii în Consiliul de Administrație de la Aeroport și de la Drumuri Județene.

Făceați referire la un consilier județean USR care v-a criticat și nu v-a votat în acele consilii de administrație. A fost, probabil, o eroare de moment a useriștilor, deoarece în următoarea ședință, când a trebuit să fiți votat din nou, ca să reprezentați Consiliul Județean, toți useriști v-au votat cu două mâini, uitând complet de retorica anti-securistă pe  care o clamează la tot pasul.

Să nu uite lumea că dumneavoastră, umăr la umăr cu președintele Consiliului Județean, ați reprezentat Sibiul în cadrul evenimentului Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană, un proiect care ar fi trebuit să repună Sibiul pe harta turistică europeană și nu numai, dar care, din cauza managementului dumneavoastră și al doamnei președinte, a fost un fiasco total.

În final, aș fi vrut să fac un apel la liberalii sibieni să renunțe la a mai promova securiștii care au făcut poliție politică, pentru că se învârt în mormânt înaintașii liberali și nu numai ei, ci toți cei care au murit ca deținuți politici în temnițele comuniste. Din păcate, nu am către cine să fac acest apel, pentru că în PNL Sibiu nu mai există liberali autentici. Vechiul PNL a fost cotropit de hienele pedeliste care și-au vopsit, pentru moment, blana în galben.

Chiar nu poate fi condus Sibiul decât cu oameni promovați de PNL, care au făcut poliție politică în perioada comunistă?”.

iordanescu Delimitarea fata de trecut-2

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*