Bogdan Trif: 11.000 de euro din banii sibienilor au costat 8 (opt !!!) zile de vacanță a doamnei Cîmpean (PNL) în Dubai

„Conform deconturilor Consiliului Județean (C.J.) Sibiu, 54.761 lei, adică aproximativ 11.000 de euro, i-a costat pe sibieni excursia doamnei Cîmpean Daniela (președinta C.J. Sibiu) în Dubai. Nu a vrut să meargă singură, probabil să nu se plictisească la plajă, la spa, la Mall Dubai sau la Burj Khalifa. Probabil acesta a fost singurul motiv, deoarece altul nu ar putea exista, pentru a-i lua cu ea opt zile și a le oferi un pachet all inclusive și domnilor Bibu (PNL) și Vasiu (PNL). Dacă tot a fost pe banii sibienilor, nu s-au zgârcit și au făcut tot posibilul să se simtă bine toți trei” – arată deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu, într-un comunicat transmis azi redacției. 

Bogdan Trif: „Delegația PNL pe bani publici în cea mai scumpă destinație turistică, Dubai, nu a stat o zi sau două, așa cum era normal, să se întâlnească cu factorii de decizie pentru a stabili legături, eventual proiecte comune, ci a stat opt zile, din 26 februarie, până în 5 martie. Cu alte cuvinte, o bătaie de joc la adresa contribuabilului sibian. Asta în timp ce, la Sibiu, doamna Cîmpean taie din bugetul alocat instituțiilor din subordinea C.J., spunându-le că e perioadă de criză și nu sunt bani. Probabil vă aduceți aminte că a tăiat din fondurile Bibliotecii Astra, oamenii nemaiavând bani de salarii, și de la DGASPC, cei care au drept atribuții, printre altele, protecția copiilor.

Doamna Cîmpean a început, mai nou, să dea lecții de turism, uitând că ea a organizat și și-a asumat Program Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, un program asupra căruia noi am atras atenția că nu este organizat corect și că vor fi cheltuiți mulți bani fără nicio finalitate. Sibienii cu siguranță își aduc aminte de mult trâmbițata monedă absolut inutilă, sibcoin, de achiziția unui taur bătrân, la prețul unei cirezi de tauri (a cărui carne, după preparare, îți dădea senzația că mesteci câlți) și de multe alte evenimente mici, fără efect turistic, dar care au costat enorm de mult bugetul CJ Sibiu.

Am avut și atunci dreptate, deoarece programul coordonat de doamna Cîmpean și un inculpat penal, reținut pentru 24 de ore, domnul Iordănescu, a fost un eșec. Mai mult, doamna Cîmpean a ieșit public și și-a reafirmat susținerea pentru domnul Iordănescu și când acesta era în arest.

Se pare că doamnei Cîmpean nu i-a ajuns un singur concediu în Dubai. Conform informărilor oficiale făcute de C.J. Sibiu, mai vrea o dată, în luna mai.

Întrebarea este dacă o să-i mai ia la pachet pe domnii Bibu și Vasiu. Totuși, tragem nădejde că, în urma presiunii publice, la Târgul de Turism din Dubai să ajungă oamenii care se pricep și care pot face ceva bun pentru județul nostru”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*