Bobocii de la AFT au început instrucția de front

Prima săptămână în Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, pentru studenții anului I de studii, a fost una deosebit de solicitantă prin numărul foarte mare de activități la care au participat și prin ineditul acestora.

Foto: Facebook AFT Sibiu

După însușirea primelor reguli de conduită specifice mediului academic militar au urmat primele ore de instrucție de front și prezentările de armament şi tehnică militară. S-au familiarizat cu baza materială şi logistico-didactică a academiei și au vizitat Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică.

Foto: Facebook AFT Sibiu

De asemenea, au asistat la tragerea demonstrativă organizată de instructorii militari și executată de colegii mai mari alături de militarii din cadrul Forțelor pentru Operații Speciale și cei din Brigada Multinațională SE în poligonul automatizat Poplaca.

Foto: Facebook AFT Sibiu

Începând cu ultima zi a acestei săptămâni se vor deplasa în poligonul Perii Dăii, unde, timp de trei săptămâni, vor parcurge modulul de formare a deprinderilor de militar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*