Bilete la FC Hermannstadt – FC Argeș. 20 lei la peluze

FC Hermannstadt a anunțat scoaterea la vânzare a biletelor pentru meciul de sâmbătă, 4 februarie, cu FC Argeș. Deocamdată doar online. Partida va avea loc pe Stadionul Municipal, de la ora 14,30 și va conta pentru etapa a 24-a a Superligii României la fotbal.

Prețul biletelor a scăzut față de partida anterioară. Astfel, la peluze e 20 de lei, la tribuna 1 / 50 lei, iar la tribuna 2 – 40 de lei. Clubul sibian reamintește totodată regulamentul pentru accesul persoanelor cu dizabilități. De asemenea, copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

„Bilete la FCH vs F.C.Argeș▶️ https://bit.ly/3HMaCih

Am revenit la Sibiu și am jucat cu tribunele pline în primele două meciuri. Am învins liderul Farul, am luptat admirabil cu FCSB. Am fost sold-out de două ori! Vom lăsa România să creadă că totul a fost întâmplător? Ne vedem sâmbătă, pe Stadionul Municipal Sibiu!

Regulament acces persoane cu dizabilități ⤵️  https://fchermannstadt.ro/bilete/

Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

💳 Preț bilete :

Peluză- 20 RON

Tribuna 1 – 50 RON

Tribuna 2 – 40 RON

Loje – 500 ron“, anunță FC Hermannstadt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*