Bilete cu 20 lei la peluză! Cine beneficiază

FC Hermannstadt anunță că începând de azi se vor găsi bilete pentru meciul cu UTA Arad și la stadion. Casa de bilete va funcționa azi între orele 10 și 18, iar mâine între orele 10,30 și 14,30.

Prețul biletelor pentru acest meci este de 50 RON la Tribuna 1, 40 lei la Tribuna 2 și 500 lei la Loje.

IMPORTANT! Vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% în sectoarele D2, D3, D4, în zona de sus a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat/ confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces ( D2, D3/D4).“, informează FC Hermannstadt.

Așadar, bilete cu 20 lei sunt disponibile doar la casa de bilete și doar pentru elevi&studenți, cum este precizat mai sus!

FC Hermannstadt revine pe Stadionul Municipal din Sibiu, mâine 18 februarie, de la ora 14,30, pentru meciul cu UTA Arad, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii României la fotbal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*