Biertanul se pregătește de Festival. Agendă bogată, în weekend

Ultimele pregătiri pentru Festivalul „Transilvania Multiculturală“, unul dintre cele așteptate evenimente organizate anual la Biertan. Ca de obicei, organizatorii propun o agendă bogată, care cuprinde târgul de producători locali, ateliere interactive și educaționale pentru copii, un program artistic deosebit, dar și concursuri gastronomice cu degustare pentru public.

foto: Monitorul de Mediaș

Primăria comunei Biertan ne invită în Piața Centrală „1 Decembrie“, în perioada 6 și 7 iulie 2024, pentru a sărbători unitatea în diversitate. „Vă invităm la unul din cele mai importante evenimente din agenda culturală anuală a comunei Biertan, Festivalul „Transilvania Multiculturală“, care va avea loc în 6 și 7 iulie 2024.
Într-o comună cu o istorie atât de bogată și cu o cultură atât de variată, sărbătorim unitatea în diversitate printr-un program atent pregătit, la care vă invităm să luați parte:
·        târg de producători locali în ambele zile ale festivalului
·        ateliere interactive și educaționale pentru copii
·        program artistic multicultural
·        concursuri gastronomice cu degustare pentru public
·        zonă de food & drinks
·        
zonă de relaxare
Programul detaliat al evenimentului este acum disponibil! Vă recomandăm să îl studiați și să vă planificați weekend-ul plin de activități la Biertan. Se anunță vreme numai bună de petrecut împreună“, a transmis Primăria comunei Biertan.

VEZI programul Festivalului:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*