Biciclete, trotinete, jucării și accesorii, pe toate le puteți cumpăra sâmbătă la Târgul din Parcul Tineretului

Urban Bike Revolution organizează sâmbătă, 9 septembrie Târgul pentru Începerea Noului An Școlar.

Foto: Urban Bike Revolution

Copiii și părinții sunt invitați să participe la un târg dedicat mobilității unde fiecare poate vinde sau cumpăra: biciclete, trotinete, jucării și alte accesorii.

Evenimentul va avea loc în Parcul Tineretului, în zona terenului de baschet, începând cu ora 09:00 și până la ora 12:00, în data de 9 septembrie.

Foto: Urban Bike Revolution

Evenimentul este deschis pentru toți elevii și părinții din comunitate, iar participarea este complet gratuită. Sunteți așteptați să participați cu întreaga familie și să vă bucurați de o dimineață plină de energie pozitivă și oportunități de achiziții inteligente pentru noul an școlar.

Foto: Urban Bike Revolution

„Pentru cei care doresc să vândă sau să schimbe biciclete, trotinete, jucării sau accesorii, vă rugăm să vă înscrieți în avans folosind formularul online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCKVK-pCe9lkf_JTn0zkANOBAxITZj8JrsLKX2pCTBL_mEmA/viewform

Vă invităm să aduceți bicicletele și trotinetele pe care nu le mai utilizați și să le vindeți sau să le schimbați cu altele, într-un spirit de economie circulară și prietenie” au transmis organizatorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*