Biciclete performante pentru campioni

Campionii Mediașului continuă să fie sprijiniți de municipalitate. Sâmbătă, 16 martie, Primăria Municipiului Mediaș a acordat două biciclete performante celor mai merituoși dintre sportivii secției de ciclism a CSM Mediaș, în cadrul unei scurte ceremonii desfășurate la sediul municipalității.

foto: facebook/CSM Medias

Bicicletele au fost predate la sediul municipalității, în prezența primarului Gheorghe Roman, în regim de custodie, către Miruna Măda (categoria juniori: campioană națională la XCE, deținătoare a Cupei României la XCO și Ciclocross, campioană balcanică la XCO, respectiv, vicecampioană balcanică la Ciclocross) și Orban Balazs (categoria copii 13-14 ani: campion național la XCE, deținător al Cupei României la XCO și medalie de argint la Cupa României la Ciclocross) – doi performeri extraordinari care s-au remarcat prin seriozitate și rezultate excelente în competițiile naționale și internaționale la care au participat. „Mulțumim domnului primar pentru această inițiativă deosebită! Felicitări și mult succes celor doi cicliști de frunte ai clubului nostru!“, a transmis CSM Mediaș.

foto: facebook/CSM Medias

La rândul său, inițiatorul acestui proiect, primarul Gheorghe Roman, a declarat că va sprijini în continuare sportul de performanță, dar și cel de masă la Mediaș.  „M-am bucurat să aflu că rezultatele bune și foarte bune obținute de sportivii noștri la diversele competiții de ciclism se datorează și implicării Administrației Publice Locale. Voi continua să susțin atât cât pot sportul de performanță și sportul de masă. Mult succes tuturor!“, a declarat primarul Gheorghe Roman.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*