Bicicletă furată din centru Sibiului. Proprietarul a recuperat-o cu ajutorul jandarmilor

Marți dimineață, în jurul orei 09.00, un echipaj de jandarmerie a fost direcționat de Centrul Operațional al IPJ Sibiu pe strada Magheru din municipiul Sibiu, în urma unei sesizări prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi sustras o bicicletă. Proprietarul a rămas fără bicicletă în doar câteva minute, cât a intrat în casă să ia ceva ce uitase.

foto: Arhivă

Puțin timp a fost necesar pentru a-i fi sustrasă bicicleta unui sibian, din fața imobilului în care locuiește.
A intrat în casă pentru a-și lua anumite bunuri pe care le uitase și a lasat bicicleta în fața porții, iar când a ieșit nu a mai găsit-o.
A pornit în căutarea acesteia pe străzile adiacente și pe strada Magheru a observat femeia care mergea pe lângă bicicletă.
Sibianul, în vârstă de 30 de ani a solicitat imediat ajutor sunând la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

„Ajunși la fața locului, jandarmii au constatat cele sesizate, iar în urma verificărilor efectuate, au identificat persoana în cauză, o femeie în vârstă de 29 de ani din Sibiu.
În acest caz, jandarmii au întocmit actele de constatare, iar împreună cu persoana care ar fi sustras bicicleta au fost predate polițiștilor sibieni pentru continuarea cercetărilor”, a explicat lt. Floriana Pincioiu, purtător de cuvânt în cadrul IJJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*