Bibliotecarii sibieni la Iași. Dezbateri și schimburi de experiență – FOTO

Prezență sibiană la Conferința „Biblioteca – Tradiție și Inovație”, desfășurată la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iași, în perioada 10-12 aprilie 2024.

FOTO: Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu
Evenimentul constituie o platformă profesională utilă, un prilej pentru dezbaterea unor subiecte actuale din domeniul științelor informării și documentării.
În atenția celor prezenți sunt aduse expuneri referitoare la ultimele tendinţe și practici din domeniu, aspecte privind activitățile profesioniștilor din biblioteci.
Invitații prezintă lucrări pe teme de management, sisteme de formare profesională, valorificarea patrimoniului cultural, servicii inovative și provocările digitalizării în societatea actuală.

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu a fost reprezentată de directorul Răzvan Pop, în timp ce Biblioteca Universității „Lucian Blaga” Sibiu a fost reprezentată de directorul Valer Simion Cosma.

Organizat în cadrul activităților prevăzute de Programul RO-CULTURA, evenimentul se bucură de participarea a numeroși profesioniști din biblioteci universitare, naționale și județene din țară, precum și din Republica Moldova și Germania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*