Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu sărbătorește copilăria

Ca în fiecare an, Compartimentul pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județeane ASTRA Sibiu sărbătorește starea de grație a omului, copilăria.

Joi, 31 mai, la ora 12:00, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, cei mici vor avea parte de un spectacol în Foaierul Bibliotecii (parter, corp B).

„Avem un program încărcat cu momente speciale de dans sportiv, dans de societate, o expoziție de expoziție de păpuși din toată lumea, o lansare de carte pentru copii, prezentare de costum popular și recitaluri sensibile, de poezie. Ne vom bucura de prezența unor artiști consacrați, precum și a unor artiști în devenire, după cum urmează, în ordinea intrării în fața publicului: «Ursuleții năzdrăvani», adică elevii de la Școala Gimnazială nr. 3 Cisnădie, coordonați de profesoara pentru învațamant primar Neli Emereev, cu un moment de dans popular; Laurențiu Gabriel Hanea, de la Colegiul Economic «George Barițiu» Sibiu și Marcela Florina Ciocan, de Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibiu, cu o reprezentație de dans sportiv; o lansare de carte de poezii, o anatologie din lirica pentru cei mai mici cititori, realizată de bibliotecara Ana Coca (CCT); o paradă a costumului popular, susținută de Laura Hanza, cls. a VII a B, Școala Gimnazială nr. 3, Cisnădie; un moment poetic realizat de elevii clasei a III a B de la Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, coordonați de înv. Sanja Mitrică și un recital de muzică susținut de  Școala Gimnazială nr. 13, structură 12 cl. a II-a S, coordonați de înv. Cătălina Minodora Dumitrean”, transmit reprezentanții instituției.

Programul va fi însoțit de o expoziție de păpuși din toată lumea din colecția actorului păpușar Dan Hândoreanu, care va anima câteva dintre ele, într-un recital de excepție.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*