”BESTIILE” la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul ”BESTIILE”, în regia lui Rodrigo Sorogoyen, unul dintre cele mai populare și premiate filme spaniole ale anului, având la bază o poveste reală. Proiecția va avea loc miercuri, 22 martie, de la ora 20.00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”, sala mică.

Foto: ESTE Film Festival

Vincent și Olga sunt doi francezi stabiliţi cu mult timp în urmă într-un sat din provincia spaniolă Galicia. Aici cuplul duce o viață liniștită, își vede de grădina de legume și reabilitează case abandonate, deși convieţuirea cu localnicii nu este atât de paşnică pe cât şi-ar fi dorit. Refuzul lor de a participa la implementarea unei ferme de turbine eoliene va înrăutăţi curând lucrurile.

Filmul este câștigător a 9 premii Goya 2023 (printre care: Cel mai bun regizor, Cel mai bun film, Cel mai bun actor in rol principal, Cel mai bun scenariu, Cel mai bun sunet).

Filmul nu este recomandat copiilor sub 15 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-bestii-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*