BC CSU Sibiu primește vizita celor de la Oradea, în primul meci al returului

Jucătorii BC CSU Sibiu revin pe parchet și joacă joi, 4 ianuarie, primul meci din noul an, în compania celor de la CSM CSU Oradea.

foto: Dragoș Dumitru

Partida este programată să înceapă la orele 18.00 și va fi transmisă în direct pe DigiSport 4.

După ce a încheiat pe podium turul Ligii Naționale, cu un bilanț de 8 victorii și 3 înfrângeri, BC CSU Sibiu primește mâine vizita celor de la CSM CSU Oradea. Înaintea partidei, antrenorul Dan Fleșeriu a declarat: ”La Mulți Ani și un An Nou Fericit, tuturor suporterilor noștri! Începem returul cu un meci greu, cu Oradea, o echipă foarte bună, chiar dacă, în ultima vreme, are ceva probleme de efectiv. Ne așteaptă, cu siguranță, un meci extrem de greu. La Oradea am câștigat la un punct, în ultimele secunde, și sper să fim suficient de puternici să încercăm o nouă victorie cu ei. Sper ca spectatorii să umple sala și să facă o atmosferă bună pentru că ne vor putea ajuta și ei vor face diferența. Băieții sunt sănătoși, nerăbdători să înceapă din nou meciurile, pentru că noi am avut o perioadă mai lungă fără jocuri. Sper să intrăm bine în ritm și să facem un joc și plăcut ochiului, dar și eficient”.

Biletele se pot achiziționa online de pe www.csusibiu.ro și www.kompostor.ro până diseară, urmând ca cele care vor rămâne disponibile să fie puse în vânzare în ziua meciului, la Sala Transilvania, cu o oră înainte de startul partidei.

După partida de pe teren propriu, BC CSU Sibiu se deplasează la CSM Steaua Eximbank București, acolo unde va juca luni, 8 ianuarie, de la ora 20.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*