BC CSU Sibiu întâlnește într-un amical americanii de la Overseas Basketball Combine

BC CSU Sibiu revine în fața propriilor suporteri, diseară, de la ora 18.00, într-un meci de pregătire cu selecționata de jucători americani liberi de contract Overseas Basketball Combine.

După ce a disputat două meciuri școală în compania celor de la CSO Voluntari, ambele încheiate cu victorii pentru echipa sibiană (94-76 și 88-77), BC CSU Sibiu va disputa un nou meci de pregătire, de data aceasta, cu public.

”Am avut două meciuri cu CSO Voluntari, două antrenamente utile, în care am vrut să repetăm câteva lucruri pentru a fi cât mai bine pregătiți pentru reluarea campionatului. Așteptăm meciul cu echipa din Statele Unite și sper că va fi o propagandă bună pentru baschet și vom avea publicul alături de noi. Vor juca toți jucătorii, probabil mai puțin Daniel Ewing care nu este sută la sută pregătit și a avut și ceva probleme medicale. Va fi însă pe bancă și poate va intra pentru o fază sau două”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul „studenților”.

Accesul se face în baza abonamentelor sau biletelor de intrare disponibile la casieria de la Sala Transilvania, începând cu orele 17:00.

Partida va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a clubului sibian.

Suporterii vor putea participa la deja tradiționalul concurs ”Shoot and win”, organizat cu sprijinul partenerilor de la Casa Pariurilor, unde pot câștiga eșarfe cu însemnele echipei sau premii surpriză și, de asemenea, va fi desemnat câștigătorul concursului ”De vii cu o super-rimă / Mergem la DABO la cină”. Suporterii galben-albaștrii au fost invitați să creeze o rimă, continuând versul: ”Dragostea de CSU face poftă de mâncare…” și să adune cât mai multe aprecieri din partea prietenilor, pe paginile lor de socializare. Cel care reușește să convingă cât mai multă lume că rima lor este cea mai bună va fi anunțat drept câștigătorul unei cine în compania baschetbalistului preferat.

Overseas Basketball Combine este o selecționată de jucători americani, fără angajament în acest moment, care desfășoară, la acest început de an, un turneu european. Conform site-ului oficial al echipei, din lotul americanilor fac parte conducătorul de joc Zavier Turner (NCAA D1, la Manhattan College și Ball State), extrema de forță Donovan Smith (ex NCAA D1 și Spania – LEB sau Travis Fleming, jucător trecut prin campurile de pre-sezon ale echipelor din NBA, Chicago Bulls și Detroit Pistons.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*