BC CSU Sibiu face bilanțul anului 2023: ”bronzul a fost aur pentru noi”

Anul care se încheie a fost unul senzațional pentru echipa de baschet BC CSU Sibiu, marcând un parcurs plin de provocări, dar și de realizări notabile. A fost un an de urcușuri și coborâșuri, în care ”echipa s-a repliat mereu prin unitate, spirit de fair play și o muncă asiduă”.

Foto: BC CSU Sibiu
Într-o postare pe pagina oficială de facebook, echipa BC CSU Sibiu face un bilanț al anului care tocmai s-a încheiat: ” Anul care se încheie a fost unul senzațional pentru echipa de baschet BC CSU Sibiu”.
”În ciuda momentelor dificile, nu ne-am dat bătuți și am crezut mereu în noi… Așa am reușit… ÎMPREUNĂ să cucerim medalia de bronz în Liga Națională de Baschet Masculin.
Am spus și atunci, bronzul a fost aur pentru noi și suntem recunoscători pentru eforturile făcute de noi toți cei din comunitatea galben-albastră! A fost trimful muncii jucătorilor și ale staffului tehnic, alături de management și consolidat poziția echipei pe scena baschetului românesc .
Mai mult decât atât, revenirea în cupele europene a marcat un moment de important pentru BC CSU Sibiu, reprezentând un pas important pentru clubul nostru”, transmit membrii echipei.
De asemenea, reprezentanții echipei sibiene de baschet nu au uitat să l mulțumească celor care i-au susținut și le-au „stat” alături în 2023.
”Multumim tuturor celor care au <<stat>> alături de noi, au crezut în noi, în BC CSU Sibiu, în galben-albastru… căci ni s-a confirmat încă o dată că BC CSU Sibiu semnifică mai mult decât baschet; reprezintă familie, emoție, bucurie, speranță, spirit de echipă și unitate.
Mulțumim tuturor partenerilor și suporterilor pentru suportul lor neclintit. Mulțumiri speciale jucătorilor pentru efortul și sudoarea lor pe teren, care au contribuit decisiv la realizările acestui an. Și nu în ultimul rând, mulțumim tuturor celor care sunt alături de culorile galben-albastre, pentru că împreună formăm o comunitate puternică și unită.
Speranțele pentru 2024 sunt mari. „Pășim în 2024 cu încredere spre viitor, știind că fiecare provocare este o oportunitate de a crește și de a ne depăși limitele. BC CSU Sibiu este mai mult decât o echipă, este un simbol al determinării, al pasiunii și al excelenței în sport. Împreună, vom continua să scriem pagini de istorie în baschetul românesc.
2023 ai fost memorabil.. 2024 suntem pregătiți”, se mai arată în postarea făcută în ultima seară din 2023 de către reprezentanții BC CSU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*