BC CSU Sibiu a încheiat colaborarea cu Barış Çağan Özkan

BC CSU Sibiu a încheiat, de comun acord, colaborarea cu Barış Çağan Özkan, urmând ca jucătorul cu dublă cetățenie, română și turcă, să își continue cariera în Turcia.

Foto: BC CSU Sibiu

În vârstă de 28 de ani, Bariș s-a aflat la prima experiență în România, el evoluând până la transferul din vară, exclusiv în Turcia.

În galben-albastru, conducătorul de joc născut la Brașov a strâns 10 prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut cifre statistice de 4.8 puncte, 2.1 pase decisive și 1.2 recuperări în 16 minute petrecute în medie pe parchet.

Cel mai bun meci al sezonului pentru Bariș a venit contra lui SCM U Craiova, când a reușit să-și treacă 12 puncte, 2 pase decisive și o recuperare.

„Pe această cale, dorim să-i mulțumim lui Barış Çağan Özkan pentru perioada petrecută la Sibiu și îi dorim mult succes de acum încolo”, transmite clubul.

Este al doilea jucător care se desparte de CSU Sibiu în această lună, după plecarea lui Dallas Walton în Polonia. Potrivit baschet.ro, „vulturii“ s-ar fi despărțit și de Andrei Calnicenco. Pentru completarea lotului, CSU Sibiu ar mai putea aduce un jucător până în martie, când are loc reluarea campionatului LNBM.

CSU Sibiu se bazează în acest moment pe 5 stranieri (Daniel Manchon, Roberts Blumbergs, Mouhamed Barro, Gaston Whelan și Monyea Pratt) și pe 8 jucători români (Rarel Uță, Mirel Dragoste, Aurelian Gavriloaia, Sebastian Ionescu, Daniel Banciu, Eduard Apostol, Vlad Georgescu și Victor Georgescu). Antrenor Tomas Rinkevicius.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*