Bazar caritabil la Șura Culturală Gușterița

CreativAct împreună cu Șura Culturală Gușterița organizează un bazar caritabil cu decorațiuni și ornamente pentru bradul de Crăciun.

Obiectele vor fi realizate și pictate de voluntari, copii, părinți și tineri talentați. Fondurile obținute din vânzarea decorațiunilor și orna,mentelor vor fi direcționate spre proiectul „Șura dă Aripi”, un afterschool în care 15 copii din cartierul Gușterița primesc o masă caldă, ajutor la teme și multe activități educative, creative și sportive.

„Prin aceasta acțiune, aflată la a doua ediție încercăm să implicăm comunitatea să susțină o cauză socială, în acest an fiind vorba de continuarea proiectului ”Șura dă Aripi”, un afterschool în care 15 copii din cartierul Gușterița primesc o masă caldă, ajutor la teme și multe activități educative, creative, sportive, etc.

Făbricuța de decorațiuni este deschisă în fiecare marți, de la la ora 18:00, începând de marți 8 noiembrie. Confecționăm decorațini din pâslă, pictăm ornamente din placaj sau felii de lemn, un atelier va fi destinat modelajului iar un altul se va dedica exclusiv decorațiunilor din materiale naturale, braduți din crengi, coronițe, etc.

Obiectele create astfel vor fi expuse la Șura Culturală Gușterița, pe data de 17 și 18 decembrie, începând cu ora 15.

Vă așteptăm cu drag! Pentru voluntariat, asociații, artiști sau artizani care vor să ni se alăture, sunați la 0746736606. Ne puteți susține și cu talentul dar și cu materiale pentru ateliere, obiecte decorabile, etc”, a transmis preotiul Alexandru Ioniță, coordonatorul Șurii Culturale Gușterița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*