BAZĂ SPORTIVĂ modernă la Colegiul „Școala Națională de Gaz“ Mediaș

Lucrările la Baza Sportivă de la Colegiul Școala Națională de Gaz din Mediaș au fost finalizate. A fost făcută și recepția finală, astfel încât elevii își pot desfășura de acum orele de educație fizică în cele mai bune condiții.

foto: captură video

„Din discuțiile pe care le-am avut cu doamna director și cu domnul profesor de sport, am înțeles că investiția a fost una utilă și că aceasta corespunde cerințelor și standardelor actuale practicării sportului în orele de educație fizică. O nouă investiție majoră care urmează să se realizeze la Școala Națională de Gaz va fi aceea de eficientizare energetică a clădirii principale și a sălii de sport. Aceste lucrări vor începe în primăvara anului viitor.“, a arătat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

Baza sportivă a colegiului nostru a ajuns astăzi la o formă finalizată, printr-un proiect demarat în urmă cu 2 ani de către municipalitate. Mulțumim pe această cale Municipiului Mediaș, domnului primar pentru implicare, pentru felul în care baza nostră sportivă arată în momentul de față. (…) Este un plus-valoare adus unității noastre de învățământ, de care ne bucurăm cu toții“, a adăugat Corina Custelcean, directoarea Colegiului Școala Națională de Gaz Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*