Băut, fără permis, a lovit alt autoturism. Șoferul de ocazie a ajuns în arestul poliției

La data de 1 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, din orașul Cisnădie, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Foto: Arhiva Mesagerul de Sibiu

În fapt, la data de 29 iunie a.c., în jurul orei 21,00, în orașul Cisnădie, pe strada Florilor, în timp ce conducea un autoturism, bărbatul nu s-a asigurat suficient la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat un autoturism parcat, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii rutieri au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru a dispune în consecință.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*