Bătaie generală în Șeica Mare! Trei persoane au fost grav rănite

Mai multe echipaje de poliție și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Sibiu au intervenit în această după-amiază în localitatea Șeica Mare, pentru a aplana un conflict violent izbucnit între mai multe persoane. Trei bărbați au ajuns în spital. Unul este în stare gravă.

foto: Arhivă

La data de 19 mai a.c., în jurul orei 16.00, prin apel 112, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au fost solicitați să intervină în localitatea Șeica Mare pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Sibiu.

„Din primele verificări a rezultat că, în cursul acestei zile, în jurul orei 15.30, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între un grup de trei bărbați și familia altuia a izbucnit un scandal care a degenerat în acte de violență”, a explicat Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

La fața locului au ajuns imediat două echipaje SMURD și două echipaje ale Ambulanței, care au preluat trei victime, respectiv trei bărbați, cu vârste de 17, 19, respectiv 35 de ani.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic au intervenit de urgență în localitatea Șeica Mare pentru a acorda îngrijiri medicale unui tânăr în vârstă de aproximativ 19 ani.
La sosirea echipajelor medicale tânărul prezenta multiple traumatisme severe rezultate în urma unei agresiuni, inclusiv o plagă deschisă în zona abdominală. Tânărul a fost transportat în stare gravă la UPU Sibiu, inconștient”, a declarat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

Alte două victime au primit îngrijiri medicale de la echipajeje de Ambulanță. „SAJ SIBIU a trimis de urgență două echipaje, unul de tip B și unul cu medic, în localitatea Șeica Mare. Echipajul de tip B a transportat la UPU Sibiu un tânăr de 17 ani, care a suferit un traumatism cranian iar echipajul cu medic un bărbat de 36 de ani care a suferit un traumatism cranio facial prin agresiune”, a transmis Vasile Scridon, purtător de cuvânt în cadrul SAJ Sibiu.

„În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Axente Sever, s-a deschis un dosar de cercetare penală, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, să fie stabilite cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest incident, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”. continuă Elena Welter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*