Baschetbaliștii sibieni, învinși la București. Urmează întâlnirea cu SCM Timișoara

BC CSU Sibiu se întoarce cu o înfrângere din deplasare de la CSM Steaua Eximbank, scor 78-68(16-21, 27-13, 19-11, 16-23) și se pregătește pentru următorul meci, care se va disputa pe teren propriu, sâmbătă, 13 ianuarie, cu BC SCM Timișoara.

Galben-albaștrii nu au reușit să învingă vicecampioana Steaua, în partida disputată ieri, în deplasare. Deși au avut un start bun de partidă, sibienii au cedat din sfertul al doilea, iar revenirea de pe finalul partidei a fost insuficientă pentru a întoarce scorul. Cu toate acestea, antrenorul Dan Fleșeriu, speră ca, în următoarea partidă, elevii săi să își ia revanșa.

”Am făcut un meci foarte slab la Steaua, din toate punctele de vedere. Am făcut o apărare mult prea relaxată față de cum ar trebui să jucăm, având în vedere faptul că Steaua este o echipă foarte bună, candidată la titlu. La cum am jucat, faptul că am pierdut la doar 10 puncte, poate fi considerat un lucru bun. 10 puncte înseamnă că avem încă avantajul meciurilor directe și putem rămâne peste Steaua în clasament, la același număr de victorii și înfrângeri. Îmi pare rău că nu am reușit să ne ridicăm la nivelul întâlnirii, dar cu siguranță vom putea să jucăm mai bine și sper să o facem în meciul următor, împotriva Timișoarei”, a declarat Fleșeriu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser 32p, Christopher Cooper 10p, Lawrence Kinnard 8p,  Monyea Pratt 7p, Mirel Dragoste 5p, Bogdan Popescu 4p, Marcel Davis 2p.

Elevii lui Fleșeriu urmează să primească vizita celor de la BC SCM Timișoara, sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 20.00. Biletele pentru această partidă au fost puse în vânzare exclusiv online pe www.csusibiu.ro/bilete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*