Barbu/Iancu, podium la Raliul Iașului!

Echipajul sibian Sebastian Barbu/Bogdan Iancu a încheiat pe locul 3 Raliul Iașului, a şasea etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Betano. Vicecampionii en-titre își consolidează poziția secundă în clasamentul general, primul loc fiind ocupat în continuare de Simone Tempestini/Sergiu Itu, de la Napoca Rally Academy.

foto: facebook/Raliul Iașului

Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Skoda Fabia Rally 2 Evo) s-a impus, astăzi, în Raliul Iașului fiind cronometrat cu timpul de 01 h 06 min 57 sec 6/10. Locul secund a fost ocupat de un alt echipaj de la Napoca Rally Academy, Bogdan Marişca/Karoly Borbely (Skoda Fabia Rally 2), la 01 min 28 sec 4/10. Sibienii Barbu/Iancu (Skoda Fabia Rally 2 Evo) au încheiat așadar pe 3, la 01 min 59 sec 7/10 de învingători.

Sebastian Barbu, cu Bogdan Iancu revenit după accidentul din Raliul Argeșului, a avut cea mai bună clasare în Shakedown, pe PS3, PS6 și PS7 – locul 2. A încheiat pe 3 în PS2, PS4 și PS5 și pe locul 4 pe PS1 și PS2. 

„Simone Tempestini şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general al piloţilor, fiind urmat de Sebastian Barbu.

Ultimele două etape ale sezonului sunt Raliul Clujului (30 septembrie-1 octombrie) şi Tess Rally Braşov (27-29 octombrie).“, transmite AGERPRES.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*