Bărbatul suspectat de violarea și uciderea fetiței de 8 ani: unchiul acesteia

Bărbatul suspectat de violarea şi uciderea fetiţei de 8 ani din Botoșani a fost prins de poliţişti.

FOTO: IPJ Botoșani

Principalul suspect în uciderea fetiței de 8 ani din Botoșani, unchiul acesteia, a fost prins și urmează să fie audiat.

Potrivit Poliției, individul, în vârstă de 32 de ani, a fost prins după ce poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical.

„Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa, prin vegetaţia din apropiere şi s-a pornit în urmărirea sa. În scurt timp, a fost prins şi imobilizat. Au fost trase şi două focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime”, potrivit IPJ Botoșani, scrie Monitorul de Cluj.

Fetiţa de opt ani a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea localităţii Jijia, comuna Albeşti, după ce vineri seară dispăruse de acasă.

Fetiţa a părăsit domiciliul în jurul orei 20.00 pentru a se deplasa la o rudă, care locuieşte în apropiere, fără a mai reveni şi fără a ajunge la ruda spre care se îndreptase.

Se pare că înainte de a fi ucisă minora ar fi fost violată.

Pentru identificarea autorului, în zonă au fost mobilizate peste 100 de forţe de ordine.

„Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră. Beneficiem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava şi al poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Suceava”, mai arată sursa citată.

La căutări a participat şi un elicopter al Ministrului Afacerilor Interne.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*