UPDATE Bărbat scos din apele Cibinului fără semne vitale. Omul nu a mai putut fi salvat. Nu sunt suspiciuni de omor.

UPDATE: Politistii sibieni efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care a survenit decesul bărbatului găsit decedat în râul Cibin, pe raza localității de domiciliu.

”Din cercetările preliminare nu rezultă indicii că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, transmite Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

Pompierii sibieni au intervenit în această seară pe raza localității Cristian pentru a scoate din apele Cibinului un bărbat. Din păcare acesta nu prezenta semne vitale și nu a mai putut fi salvat.

 

Foto: Arhivă

În urma unui apel la 112, pompierii militari ai ISU Sibiu au intervenit pe malul râului Cibin pe raza localității Cristian pentru a extrage un bărbat căzut în apă.
”Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost extras de pompieri din apă însă din nefericire acesta nu prezenta semne vitale, la fața locului intervenția fiind preluată de organele abilitate”, explică sg. maj. Raluca Marcu, din cadrul ISU Sibiu.

Polițiștii sibieni așteaptă concluziile medicului legist, iar apoi vor stabili dacă există vreo suspiciune în cazul decesului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*