UPDATE Bărbat plecat de acasă. Fratele lui a cerut ajutorul polițiștilor pentru a-l găsi

UPDATE: Bărbatul a revenit singur la domiciliu.

Un bărbat de 46 de ani care a plecat astăzi de la domiciliul său din municipiul Sibiu fără a mai reveni este căutat de polițiștii sibieni. Fratele acestuia a cerut ajutorul oamenilor legii pentru a-l găsi.

Foto: IPJ Sibiu
Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu desfășoară activități specifice în vederea depistării unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din Sibiu, care a plecat de acasă în cursul acestei zile, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.
La data de 2 iunie, în jurul orei 15.00, un sibian a sesizat faptul că fratele său, POPESCU ADRIAN-IOAN, în vârstă de 46 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a plecat în jurul orei 14.00, în mod voluntar de la domiciliu într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit.
Bărbatul are 176 cm înălțime, greutate 90 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, ten piele alb.
La data dispariției purta șapcă neagră, cămașă albastră, pantaloni scurți bej, încălțăminte tip sport gri și ochelari de soare.
Nu se cunosc semne particulare.
”Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, fac apel polițiștii sibieni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*