Bărbat înjunghiat în gât cu o şurubelniţă de un soț gelos, lângă un supermarket. Agresorul avea la el și un pistol

Un bărbat a fost înjunghiat în gât cu o şurubelniţă, joi după-amiază, în parcarea unui supermarket din municipiului Arad, fiind transportat în stare gravă la spital.

Potrivit martorilor, cele două victime au fost atacate de un bărbat care ar fi soţul femeii. Agresorul ar fi urmărit-o suspectând că este înşelat de soţie, iar când a văzut-o în parcare cu un alt bărbat, i-a atacat pe ambii.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a transmis că „poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înţepat în zona gâtului cu un obiect ascuţit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic”.

Foto: pexels.com

„Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, a mai transmis Poliţia.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru agepres.ro, că agresorul avea asupra sa şi un pistol, care a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.

Victima înjunghiată se află în spital în stare gravă, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*