UPDATE Bărbat în stare gravă după ce a căzut cu bicicleta. A fost solicitat elicopterul SMURD

UPDATE: Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD, în stare gravă, inconștient cu multiple traumatisme și transportat pe Aeroportul Internațional Sibiu, de unde va fi preluat de o ambulanță SAJ cu medic și transportat la UPU Sibiu.

Polițiștii rutieri intervin la un autoaccident rutier, produs pe DJ 106T, între Topârcea și Ludoș, unde un bărbat s-a accidentat grav după ce a căzut cu bicicleta. A fost solicitat elicopterul SMURD.

foto: Arhivă

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o bicicletă spre Ludoș, pe un sector de drum în rampă, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din județul Timiș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod și a căzut”, a explicat Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

La fața locului au intervenit de urgență doup echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, care au găsit victima inconștientă. „Biciclistul în vârstă de 29 de ani prezintă multiple traumatisme, fapt pentru care a fost solicitat la fața locului elicopterul SMURD Tg. Mureș pentru a prelua pacientul”, a declarat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*