Băiatul care și-a dat foc își anunțase moartea

Alexandru, tânărul de 19 ani care și-a dat foc în Râmnicu-Vâlcea, a transmis un mesaj cutremurător înainte cu doar câteva zile să-și ia viața.

FOTO: captură
Pe data de 23 mai, Alexandru a decis să încheie socotelile cu viața într-un mod crunt, și-a dat foc sub ochii trecătorilor, în apropierea sălii de jocuri unde ar fi pierdut 3 000 de lei, considerându-se că acesta ar fi fost și motivul pentru care a recurs la acest gest necugetat, notează WOWbiz.ro.

Tânărul de 19 ani se pare că s gândea de mai mult timp să-și ia viața, dovadă în acest sens stând filmulețele de pe TikTok pe care le-a postat înainte de tragedie.Alexandru avea doar 19 ani, tot viitorul în față, dar și multe gânduri care l-au determinat să recurgă la un asemenea gest. Cu circa 4 zile înainte de sinucidere, Alexandru a postat în mediul online un scurt filmuleț cutremurător pe TikTok în care a vorbit despre moarte, prin care și-a anunțat gestul de a-și lua viața.

„Am văzut la o fată pe TikTok un citat motivațional despre moarte și mamă, dar eu aș vrea să modific puțin după bunul meu plac.

Ce-ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii, și copiii ți-ai muri? Gândiți-vă bine la asta și o să vă dau răspunsul în cel mai scurt timp.”, a spus Alexandru în mediul online, înainte cu doar câteva zile să-și ia viața.
Mai multe AICI:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*