Băiat de 14 ani, înjunghiat de un adolescent de 17 ani, în timp ce se plimba pe stradă cu prietena lui

Un adolescent de 17 ani s-a ales cu dosar penal după ce a înjunghiat un băiat de 14 ani care se plimba pe stradă cu prietena sa.

FOTO: pexels.com

Un adolescent de 17 ani s-a ales cu dosar penal după ce a înjunghiat un băiat de 14 ani care se plimba pe stradă cu prietena sa, el fiind acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi de tentativă de omor.

„În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că la data de 12 iulie, în jurul orelor 16,00, pe fondul unui conflict spontan ce s-a petrecut în cartierul Tătăraşi din municipiul Iaşi, minorul M.A. a fost înjunghiat de minorul M.E.S, în timp ce se plimba pe stradă cu prietena sa, fiindu-i produsă o plagă tăiată în zona abdominală cu hemoragie activă, motiv pentru care a fost internat la Spitalul de Copii «Sf. Maria» Iaşi, pentru îngrijiri medicale. Cu ocazia examinării medicale medicul de gardă din UPU a Spitalului «Sf. Maria» a comunicat organelor de poliţie că leziunile suferite sunt de natură să-i pună viaţa în pericol, stabilind diagnosticul preliminar plagă înjunghiată flanc abdomen stâng”, se menţionează într-un comunicat de presă, citat de Monitorul de Cluj.

Conform sursei citate, având în vedere modalitatea şi împrejurările de comitere a faptei, minorul agresor a fost internat în cadrul Institutului Regional de Psihiatrie Socola în vederea efectuării unei expertize medico-legale cu privire la existenţa discernământului acestuia în momentul comiterii faptei cercetate.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt, prin identificarea de mijloace de probă suplimentare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*