Ayan FLORESCU, victorie la Tg. Secuiesc!

Ayan FLORESCU, de la Sibiu Racing Team, a câștigat etapa a 2-a a Campionatului Național de Karting, în weekend, pe circuitul Skat Kart din Tg. Secuiesc. Tânărul pilot sibian s-a impus la clasa Micro Rotax, acumulând 50 de puncte în clasamentul general. Cu cele 33 câștigate în etapa inaugurală de la Prejmer/Brașov, unde s-a clasat pe 2, Ayan a trecut în fruntea clasei.

(Dan GREAVU)

foto: facebook/FRKarting

„Etapa a doua a Campionatului Național de Karting ne aduce prima victorie la categoria Micro Rotax, după un parcurs foarte bun, la care altă dată doar visam. Mulțumim antrenorului, mecanicului, mentorului, șefului de echipă și prietenului nostru Mircea Pătru! Mulțumim lui Pătru Mircea Marco pentru că ne este exemplu, mentor și prieten! Și nu în ultim rând, mulțumim lui Astrid Pătru pentru că ne susține și ne suportă“, a transmis Tania Florescu, mama tânărului pilot.

foto: facebook/FRKarting

Tot la Micro Rotax, Andrei Dorin BÂRSAN (RoadRunner Sibiu) s-a clasat pe 3, iar colegii săi Mihai BABOI, Vladimir Andrei VODISLAVU ORBETU și VINCZE Konrad Tibor, pe locurile 3, 4, 8 și respectiv 10.

La clasa SENIOR ROTAX, cu 25 de piloți în concurs, sibienii Mircea Marco PĂTRU (Sibiu Racing Team) și Alexandru WOLTER (TUTUIAN Racing) au încheiat pe pozițiile 5 și respectiv 6.

Alexandru Wolter (foto: facebook/FRKarting)

Wolter a fost pe 2 în prima finală, când a stabilit și cel mai rapid tur de circuit, și pe 17 în cea de-a doua, având de suferit o penalizare de 5 secunde pentru „producerea intenționată a unui incident pe pistă“.

Mircea Pătru (foto: facebook/FRKarting)

Mircea Marco PĂTRU a început modest etapa, abia locul 17 după antrenamentele cronometrate. A urcat 10 poziții în prima finală, iar în cea de-a doua a reușit încă 4. Cu 22 de puncte acumulate la Tg. Secuiesc, sibianul a urcat pe poziția secundă la general. „Revenim mai puternici în  următoarea etapă, ce va avea loc tot pe circuitul din Tg. Secuiesc, în perioada 12-14 Iulie!“, a transmis Mircea Marco Pătru.

Tot la Senior Rotax, David TOMA, de la RoadRunner Sibiu, a terminat pe 3, iar colegii săi Mihai Bogdan BOGOIU și Sebastian Alexandru VASILE, pe 12 și respectiv 23.

La Mini Rotax, RoadRunner Sibiu i-a avut în cursă pe Robert Alexandru PRUNA și pe Mălina MANOLI, care au încheiat pe 10 și respectiv 11.

La Promo, Ares MĂRGINEANU (RoadRunner) a terminat pe 8.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*