Avrigean amendat cu 2000 de lei. A fost surprins de camerele de supraveghere distrugând un leagăn

Un locuitor al Avrigului, în vârstă de 18 ani a fost surprins de camerele de supraveghere pe când distrugea un leagăn într-un parc al orașului.

„Z. R., de 18 ani, de pe Strada Râului din Avrig, a rupt un leagăn pentru copii, în timp ce se afla în parcul de la intersecția străzilor Unirii și Prundu Mic. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă și a fost vizitat la scurt timp de un echipaj al Serviciului de Poliție Locală, în vederea întocmirii procesului verbal de contravenție.

Z. R. și-a recunoscut fapta și a primit o amendă de 2000 de lei, pe care trebuie să o plătească în termen de 30 de zile.

„Este revoltător să constatăm în fiecare zi că unii dintre concetățenii noștri se distrează distrugând bunuri publice. Asta nu e doar lipsă de educație ci și o dovadă de lipsă de respect față de comunitatea în care trăiesc. Ne vom asigura că cei care distrug, vor și plăti pagubele produse”, dă asigurări primarul Adrian David” într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Orașului Avrig.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*