Avionul este pregătit pentru mâine: Ziua Porților Deschise și salturi în tandem la Aeroclubul Teritorial „Hermann Oberth”

A sosit avionul pentru salturile în tandem! Mâine, 1 unie, începând cu 09.30, la Aeroclubul Teritorial „Hermann Oberth” Sibiu e Ziua Porților Deschise, așadar intrarea este liberă! Pentru salturile în tandem locurile sunt deja rezervate 100%.

foto: Aeroclubul Teritorial Sibiu „Hermann Oberth”

Aeroclubul României organizează și la Aeroclubul Teritorial „Hermann Oberth” Sibiu Ziua Porților Deschise – 1 Iunie 2024, între orele 09:30 și 15:30!
Veți avea ocazia să participați de aproape la o zi de activitate de zbor, să vedeți salturi cu parașuta, să cunoașteți aeronavele și legendarul AN2.
Adulții pot efectua pe bază de programare salturi în tandem cu parașuta , contra cost.
„Sperăm ca printre micii vizitatori să descoperim viitori piloți și parașutiști care să reprezinte țara la competițiile de profil.
Special pentru cei mici, Aeroclubul Teritorial Sibiu „Hermann Oberth” își deschide, Sâmbătă 1 Iunie, larg porțile, între orele 09:30 și 15.30. Copiii și părinții pot astfel sărbători Ziua Copilului printre aeronave, vor avea ocazia să vadă cum decurge o zi de activitate la un aeroclub, vor face cunoștință cu personalul și se vor familiariza cu aeronavele și activitatea de parașutism.
Îi așteptăm cu brațele deschise și pe cei mici dar și pe cei mari. Intrarea este liberă și oricine este binevenit. Aeroclubul nostru are mereu porțile deschise, mai ales pentru copii și tineri, deoarece microbul zborului se prinde încă din copilărie. Dacă vremea va fi nefavorabilă și nu va permite desfășurarea activităților programate pentru Sămbătă, acestea vor fi amânate pentru Dumincă 02 Iunie 2024”, transmit reprezentanții aeroclubului sibian.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*