Aveți grijă ce faceți de Paște. Jandarmii patrulează

În perioada prilejuită de Sărbătoarea Învierii Domnului, pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Sibiu a dispus intensificarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică.

Foto: Jandarmeria Sibiu

Echipaje de jandarmerie vor fi prezente în zona lăcaşurilor de cult, unde vor fi oficiate slujbe religioase precum şi în proximitatea acestora, pentru asigurarea climatului de siguranţă.

De asemenea, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele organizate în municipiile Sibiu și Mediaș și în orașul Avrig.

„În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă solicitați ajutorul jandarmilor, care sunt pregătiţi să intervina în cel mai scurt timp. Recomandăm tuturor participanților la slujbele religioase să evite implicarea în acțiuni care pot tulbura ordinea și liniștea publică, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să acorde o atenţie deosebită copiilor. Tot în această perioadă, pentru siguranța dumneavoastră, jandarmii montani sibieni vor acționa în stațiunile Bâlea și Păltiniș, fiind pregătiţi să acorde sprijin persoanelor aflate în dificultate. Pentru siguranța dumneavoastră vă recomandăm să vă informați cu privire la starea vremii, să vă echipați corespunzător zonei montane, iar în cazul în care întâlniți animale sălbatice să nu vă apropiați de ele pentru a face fotografii sau pentru a le hrăni. Vă dorim Sărbători Binecuvântate alături de cei dragi!”, a transmis Jandarmeria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*