Aventură cosmică fascinantă la Muzeul ASTRA

Pregătiți-vă de o aventură cosmică fascinantă la Muzeul ASTRA din Sibiu! Cu ocazia Târgului de Jucării, organizat în acest weekend, vizitatorii pot explora expoziția „Printre stele și înapoi”, o incursiune captivantă în istoria zborului spațial românesc.

FOTO: Muzeul ASTRA

La expoziția „Până la stele și înapoi”, amenajată în Turnul expozițional din zona Etno Tehno Parc, puteți admira în acest sfârșit de săptămână fotografii documentare din colecția personală a astronautului Dumitru Prunariu, donate la inaugurarea planetariului din Baia Mare în 2009, cu ocazia aniversării mondiale a astronomiei (2009 – Anul Internațional al Astronomiei).

Această expoziție detaliază pregătirea, zborul și cele 7 zile petrecute de Dumitru Prunariu în spațiul cosmic în anul 1981.

„Cunoaștem aici povestea și contextul zborului în cosmos și vizionăm interviul integral al astronautului român pe un ecran special amenajat.

Nu uitați! De 1 iunie, de ziua lor, toți copiii cu vârsta până la 14 ani au intrare gratuită în Muzeul ASTRA”, transmit reprezentanții muzeului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*