Avem ECHIPĂ, avem VALOARE! FC Hermannstadt – CFR Cluj 1-0 (0-0) Golazzo Neguț!

În fața a 5.400 de spectatori, FC Hermannstadt a reușit să treacă de CFR Cluj, scor 1-0 (0-0), în această seară, pe Stadionul Municipal, în cadrul etapei a 15-a a Superligii, prelungind seria invincibilității care a început din 4 august! Echipa sibiană a urcat pe locul 4 în clasamentul Superligii, chiar la finalul turului!

(Dan GREAVU)

foto: facebook/FC Hermannnstadt

Cu o serie de 13 partide fără înfrângere (10 în Superligă și 3 în Cupa României), gruparea lui Marius Măldărășanu a făcut un nou joc excelent, precis, pragmatic, cu o apărare care a funcționat perfect și un atac mereu periculos. Fără a-și propune un joc de posesie, a semnat principalele ocazii ale meciului, dar și golul care a decis soarta întâlnirii. Cristi Neguț (’61) a finalizat superb un atac al sibienilor, șut imparabil sub transversală, bară-gol, de la marginea careului de 16 metri. Gol de autor: 1-0

Mai mult, Cristio Neguț a  mai marcat o dată, în minutul 66, însă reușita sa a fost anulată, după ce tușierul a considerat că Daniel Paraschiv, aflat pe traiectoria balonului, a influențat faza. Decizie controversată!

CFR Cluj a pus probleme în prima repriză, prin Otele (’13), dar l-am avut pe Căbuz în excelentă formă, care a scos execuția nigerianului din careu. În replică, Jipa (’18) a șutat periculos din careu, dar Sava a respins în corner. Ultima ocazie importantă a primei reprize a fost semnată de Krasniqi, care a scăpat singur cu Căbuz, reluând puţin pe lângă poartă.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt urcă pe locul 4 în clasament, cu 23 de puncte, la fel ca Universitatea Craiova, dar cu un golaveraj mai bun.

CLASAMENT

sursa: flashscore.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*